Kemppi naujiena: suvirinimo pusautomatis X8

Naujas „neužmušamas“ Kemppi suvirinimo pusautomatis X8

Įspūdžiai iš Kemppi distributorių susitikimo Suomijoje

„Kurdami šį naują suvirinimo pusautomatį suomiai tikriausiai pasitelkė karo pramonės inžinierius. Pats suvirinimo aparatas - kaip tankas. Visos medžiagos, iš kurių pagamintas aparatas, ypač geros ir kokybiškos. Aparatas tvirtai ir patogiai sukonstruotas, tiesiog „neužmušamas“. Be to dizainas patogus, yra viskas, ko reikia ir nieko nėra per daug.“ – Taip kalba mūsų technikos direktorius Vilius Semenas, ką tik grįžęs ir Kemppi distributorių susitikimo Lahti, Suomijoje.

Viliau, tai kuo iš esmės naujasis suomių išradimas, pramoninis suvirinimo pusautomatis X8, skiriasi nuo ankstesnio FastMig X?

Visų pirma X8 yra ištvermingesnis ir galingesnis nei FastMig X. Turi naujus tobulesnius programinius suvirinimo režimus, pvz WiseSteel. Ir be abejones, visiškai naujas, ypač patogus dizainas (naujas vielos padavimo mechanizmas, integruotas aušintuvas, ergonomiškas suvirinimo degiklis) – labai kompaktiškai sukonstruotas.

Kas naujo šiame X8 suvirinimo aparate?

  • Naujas vielos padavimo mechanizmas: Lengvas, kompaktiškas, atsidaro iš viršaus, galima greitai ir patogiai pakeisti vielos ritę. Specialus padavimo mechanizmo apšvietimas leidžia dirbti, kur tamsu.

  • Naujas mobilus valdymo pultas (ControlPad): Belaidis. Suvirinimo parametrus galima reguliuoti jau ne be ant paties aparato, bet pačiame pulte. Labai patvarus, patogu valdyti dėvint pirštines.

  • Naujas suvirinimo degiklis: Ergonomiškas, patogus suvirintojui, visiškai naujas dizainas. Keičiami kakliukai ir greitai nuimama pistoleto tipo rankena.

  • Nauji programiniai produktai: Visi Wise produktai, plius visiškai naujas WiseSteel paketas, kuris sumažina ištaškymą dirbant nepageidaujamoje „Globular Arc“ zonoje, kuriame visi įprastiniai pusautomačiai taško ir darbas tais režimais yra nepageidaujamas.

  • Integracija su WeldEye suvirinimo kokybės valdymo sistema: Įkrovus suvirinimo procedūrų aprašus į WeldEye sistemą, suvirinimo pusautomatis Kemppi X8 iš karto pats susireguliuoja parametrus, atitinkančius tą procedūrą.

Kada šį pusautomatį bus galima įsigyti Lietuvoje?

Kai kurios Kemppi dukterinės bendrovės Europoje, kaip Vokietija ir Šveicarija jau juos jau pardavinėja. O mūsų rinką ši suvirinimo įranga pasieks po didžiausios pasaulyje suvirinimo technologijų parodos Duseldorfe rudenį.

O kokia bus šio suvirinimo tanko kaina?

Kaip ir visų naujų produktų, taip ir X8 kaina bus, žinoma, didesnė nei šiuo metu yra FastMig X. Galutinį kainininką turėsime rudenį. Kol kas galiu pasakyti, kad pačiupinėję šį pusautomatį, suprasite, kad kiekvienas išleistas euras yra vertas šio aparato. Man jis nuoširdžiai patinka :)

Kemppi X8

Daugiau apie kitas Kemppi inovacijas jau greitai!

Norite sužinoti naujienas greičiau? Sekite naujienas socialiniame tinkle Facebook:

Šioje svetainėje naudojame slapukus jos funkcionalumo, vartotojo patirties gerinimo ir rinkodaros tikslais. Paspaudę „sutinku“ sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite slapukų politikoje.