Naujos miltelinės suvirinimo vielos!

Kaip žinia, miltelinės vielos žymiai našesnės nei paprastos vielos:
Didesnis prilydimo koeficientas, mažesnės darbo sąnaudos, švaresnis vielos paviršius, mažiau vielos padavimo mechanizmo trikdžių, trumpesnis gamybos laikas, mažesnes mechanizmų ir atsarginių detalių išlaidos ir t.t.

Švedų kompanija ELGA pristato naujas miltelines suvirinimo vielas:

  • Rutilinio fliuso miltelinę vielą Elgacore 71 TM;

  • Metalo mitelinę vielą Elgacore 77 TM.

Elga jau seniai garsėja savo aukštos kokybės suvirinimo medžiagomis, tačiau šį kartą siūlome ne tik gerą , tačiau ir prieinamos kainos suvirinimo vielą.

Daugiau apie šias vielas galite paskaityti čia!

Norime priminti, kad:

  • Rutilo miltelinių vielų viduje esantis rutilo fliusas užtikrina suvirinimo siūlės apsaugą, suformuoja šlaką ir stingdamas prilaiko suvirinimo vonelę. Todėl galima virinti dideliais greičiais ir įvairiose padėtyse. Tai universalesnė suvirinimo viela nei metalo miltelių, tačiau labiau traukia drėgmę. Pliusas tas, kad galima suvirinti įvairiose padėtyse.

  • Metalo miltelinės vielos neformuoja šlako, gerai lydosi, galima dirbti kaip su paprasta viela, tačiau darbo našumas dirbant su ja yra žymiai našesnis. Darbo našumas ypač gerai matomas suvirinant apatinėje padėtyje, kur galima virinti itin dideliais greičiais. Labai tinka robotams, suvirinimo mechanizacijai ir šakniai suvirinti.

Dėl išsamesnės informacijos apie suvirinimo miltelines vielas ir jų kainas kreipkitės į mus telefonu: 852 64 04 88 arba info@suvirinimas.lt

Šioje svetainėje naudojame slapukus jos funkcionalumo, vartotojo patirties gerinimo ir rinkodaros tikslais. Paspaudę „sutinku“ sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite slapukų politikoje.