Nauji MIG suvirinimo degikliai Flexlite GC ir Flexlite GF su dūmų ištraukimu

Kemppi pusautomačių degiklių gretas papildė dar dvi naujos rūšys:

  • Flexlite GC - tai ekomoniškas Flexlite variantas.Tai lengvi degikliai su patikimais ir lanksčiais suvirinimo kabeliais. Iš esmės - tai patobulinta Kemppi FE degiklių versija. Šie degiklių kabeliai yra neardomi, todėl suvirinimo degikliai žymiai lengvesni. Šie modeliai eina tiek su Euro, tiek su MMG jungtimis. Papildomai galima įsigyti primontuojamą pistoletinę rankeną (FlexLite GX modeliuose - ji įeina į komplektaciją). Ši rankena labai pagerina degiklio paėmimą ir laikymą, ypač kai tenka ilgai suvirinti.

Daugiau informacijos apie juos čia.

  • Flexlite GF - MIG degikliai su dūmų ištraukimu

Kemppi pusautomačių degikliai Flexlite GF su dūmų ištraukimu – užtikrina saugesnę ir švaresnę aplinką, tiek suvirintojui, tiek kitiems, dirbantiems šalia. Efektyvi vakuuminė sistema ištraukia net 95% suvirinimo metu susidariusių dūmų tiesiai pro degiklio tūtą. Apsauginių dujų srautas tuo metu nėra pertraukiamas.

Daugiau informacijos apie juos čia.

Šioje svetainėje naudojame slapukus jos funkcionalumo, vartotojo patirties gerinimo ir rinkodaros tikslais. Paspaudę „sutinku“ sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite slapukų politikoje.