Suvirinimo aparatas MasterTig ir degikliai Flexlite TX - prestižiniuose Red Dot apdovanojimuose

Kemppi suvirinimo aparatas MasterTig ir TIG suvirinimo degikliai Flexlite TX gavo tarptautinį prestižinį Red Dot apdovanojimą

Abu suvirinimo sprendimai, sukurti Suomijoje, demonstruoja išskirtinę ergonomiką ir patogumą vartotojui.

Kodėl MasterTig suvirinimo aparatas gavo šį apdvonojimą?
Naujo Kemppi MasterTig suvirinimo aparato kokybė, pritaikomumas ir AC ir DC suvirinimo galingumas - tai savybės, kurios pakelia suvirinimą į naują lygį. Sukurtas profesionaliems suvirintojams MasterTig modulinis dizainas leidžia susikomplektuoti suvirinimo aparatą pagal savo poreikius. Galima rinktis skirtingas kontrolinius panelius, bevielius distancinius reguliatorius ir transportavimo vežimėlius. MasterTig suvirinimo aparatas yra kompaktiškas, sukurtas iš tvirto, tačiau lengvo plastiko. Tai stilingas, praktiškas ir patvarus suvirinimo aparatas.Daugiau apie MasterTig suvirinimo aparatą skaitykite čia.

Flexlite suvirinimo degikliai TIG suvirinimui išsiskiria puikiomis techninėmis charakteristikomis, patvariomis, ilgai tarnaujančiomis atsarginėmis dalimis ir ergonomika. Silikoninis parviršius leidžia patogiai paimti rankeną, o inovatyvus dizainas sumažina apkrovą rankai. Galimi skirtingų klasių ir ilgių degikliai, su skirtingų tipų kakliukais, oru ir vandeniu aušinami modeliai. Daugiau apie suvirinimo degiklius Flexlite TX skaitykite čia.

Kurdama naujus produktus Kemppi kartu suburia elektronikos, mechanikos, suvirinimo, pramonės ir serviso dizaino, komercijos specialistus. Taip pat aktyviai bendradarbiauja su klientais bei dalyvauja tarptautinėse tyrimų programose.

"Nuo pat Kemppi įkūrimo pradžios, suvirinimo produktai buvo kuriami žmogui. Patogumas vartotojui, lengvas valdymas ir ergonomiškumas - tai svarbiausios savybės Kemppi dizaineriams" teigia Kemppi dizainerių vadovas Jari Kettunen. "Suvirinimo įranga turi būti praktiška, funkcionali, ergonomiška, saugi, patikima ir taupyti kaštus. Ir visa tai turi atrodyti patraukliai ir estetiškai. Į vartotoją orientuota dizaino filosofija lydi Kemppi dizainerius ir inžinierius nuo pat 1949m, nuo Kemppi Oy įkūrimo pradžios" - pasakoja Omkar More, vyriausiasis Kemppi dizaineris.

Tai ne pirmasis apdovanojimas, kurį gavo Kemppi. Red Dot apdovanojimą 2006 metais gavo MinarcMig 180 Adaptive (dabar jau yra jo pasekėjas MinarcMig EVO 200). 2009m suvirinimo aparatas FitWeld 300 ir SuperSnake GT02S gavo Red Dot nominacijas. 2012metais Kempact RA suvirinimo aparatai gavo IF Dizaino apdovanojimą. Šiais laikais Kemppi tyrimams skiria net 10% metinės apyvartos.

Parengta pagal kemppi.com

Šioje svetainėje naudojame slapukus jos funkcionalumo, vartotojo patirties gerinimo ir rinkodaros tikslais. Paspaudę „sutinku“ sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite slapukų politikoje.