Suvirintojo Edmundo puikiai suvirintos siūlės pavyzdys

echnologijos sparčiu žingsneliu keliauja į priekį, tik spėk dairytis. Turime gražų pavyzdį, kiek daug reiškia suvirinimo įranga ir joje sukomplektuotos tinkamos programos.

Įprastai suvirinat sandūrinę siūlę MIG/MAG būdu pagal procedūras 8mm storio siūlei suvirinti reikia 3-ų praėjimų.

Nuotraukose pateikiame realų puikiai suvirintos siūlės pavyzdį. Tai suvirintojo Edmundo Mordaso iš Kauno darbas. Edmundas suvirino 8 mm storio plieną, Kemppi firmos suvirinimo pusautomačiu FastMig Pulse 450 su įdiegta programa WiseFusion. Naudota suvirinimo miltelinė viela Elgacore MXA 100. Sujungimo tipas – sandūrinis, šaknies briaunelės aukštis – 4 mm. Tačiau praėjimų skaičius tik 2.

WiseFusion – našumą ir kokybę pagerinantis procesas, kai didelio energijos tankio lankas sudaro galimybę padidinti suvirinimo greitį iki 30% daugeliu atveju. Ši programa įgalina suvirinti jungtis, naudojant mažesnius nusklembimo kampus, taip sutaupant laiką ir medžiagas bei apie 25% sumažintas šilumos įvedimas sumažina iškraipymus pagerindamas kokybę.

Nors suvirinimo greitis ir didesnis, siūlės kokybė išlieka tokia pati gera kaip virinant 3 praėjimais, tačiau sugaištama mažiau laiko.

WiseFusion privalumai:

  • Palaikymas optimaliai trumpo lanko suvirinant pulsiniu ar sroviniu lanku;

  • Palaiko optimalų trumpą lanką keičiant suvirinimo padėtį;

  • Stabili, kokybiška siūlė visose padėtyse;

  • Siauras lankas su dideliu energijos tankiu;

  • Gilesnis įvirinimas ir didesnis suvirinimo greitis;

  • Leidžia suvirinti storesnius metalus be briaunų paruošimo arba naudoti mažesnį paruošimo kampą;

  • Tereikia nustatyti vieną kartą ir daugiau nereikia reguliuoti.

Šis pavyzdys įrodo, kad su tinkama įranga darbą galime atlikti žymiai greičiau, taupomas darbo laikas bei vielos sąnaudos.

Kviečiame užsukti ir patys apžiūrėti suvirintą lydinį!

Šioje svetainėje naudojame slapukus jos funkcionalumo, vartotojo patirties gerinimo ir rinkodaros tikslais. Paspaudę „sutinku“ sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite slapukų politikoje.